Download hier mijn gratis eBook: Zó word ik Supersterk!

SUZANNE

Ik ben mijzelf geworden

‘Maybe the journey isn’t about becoming anything
Maybe the journey is about un-becoming everything that isn’t really you’

Hi, ik ben Suzanne en Supersterk ben ik niet altijd geweest. Een groot deel van mijn leven was ik neerslachtig en was ik de verbinding kwijt met mezelf. Ik heb in mijn leven veel gevoeld hoe ‘eat like crap, feel like crap’ voelt. Ik at ongezond, bewoog weinig en naarmate ik ouder werd, werd ik steeds somberder, zwaarder en vermoeider. Ik besloot regie te pakken op mijn leefstijl en dat wat ik had geleerd op gezonde leefstijl. Ik dacht: ‘Het is nu of nooit’. En daar ging ik, mijn eigen Supersterk pad op.

‘Instead of leaving my body – I started loving my body’

Ik ervaarde al snel dat ‘eat good, feel good betekent. En dat voldoende slapen, vroeg op en sporten mij gelukkig maken. Hierdoor werd ik steeds energierijker, fitter, sterker én vrolijker. Inmiddels bruis ik van ambitie, ben ik zeker van wie ik ben en wat ik te brengen heb. Ik voel me goed en Supersterk! Ik ben mijzelf geworden.

15 jaar geleden ben ik begonnen als coördinator bij team Voigt, in de mooie sportschool van mijn schoonfamilie: Fitness Voigt. Acht jaar geleden startte ik daarnaast mijn eigen bedrijf, Voedingsadvies Voigt, waarvan nu de laatste tweeëneenhalf jaar de focus ligt op Supersterk. Ik heb in de afgelopen acht jaar meer dan 600 mensen mogen begeleiden naar een fitter bestaan. Waarvan de laatste tweeëneenhalf jaar 150 mensen, succesvol Supersterk zijn geworden.

Ik ben hypnotherapeut, NLP-practitioner fitnesstrainer, gewichtsconsulente met specialisatie op sport & voeding en Yin Yoga instructeur.

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?