Download hier mijn gratis eBook: Zó word ik Supersterk!

Supersterk_gold_logo

Jij bent goud waard!!

‘Gedrag is pas blijvend wanneer dat gedrag bij iemand past’.

Binnen Supersterk Gold gaan we het hebben over het geheim van een blijvend resultaat. We gaan het hebben over oude gewoontes en over hoe deze geprogrammeerd zijn in het lichaam. Want het lichaam zegt altijd, ‘ik wil terug naar wat ik ken’. Hoe pak je hier regie op?

Veranderingen zijn slechts tijdelijk totdat ze een onderdeel worden van wie je bent. Echte gedragsverandering is identiteitsverandering.

‘We can free ourselves of the chains of habits, the emotions, the known past’.

Supersterk Gold is voor ...

Dit programma is voor diegenen die écht willen veranderen, die een identiteitsverschuiving willen ervaren en een blijvende transformatie willen realiseren. Met een nieuwe fotoshoot en een nog krachtiger mindset sluit je het Supersterk traject af met trots en een diepe verbondenheid met je Supersterk identiteit.

Foto na van Suzanne tijdens Supersterk Gold

Investering

Klaar om blijvend te stralen en een krachtige identiteitsverandering te omarmen? Stap nu in Supersterk Gold en ontdek het geheim van een blijvend resultaat! Word lid van onze inspirerende tribe, behaal nieuwe doelen, versterk jouw mindset, vergroot jouw spierdefinitie en ervaar de ultieme transformatie. 

Ben je klaar om:

Durf jij de regie te pakken?
Ontdek meer en claim jouw plek nog vandaag!

Resultaat

“Supersterk is een geweldig traject! Fantastische mensen leren kennen, die je motiveren en op wie je kunt bouwen. Allen met hetzelfde doel: samen werken aan niet alleen sterk fysiek maar ook sterk mindset. En dat onder strakke, helder schematische begeleiding van Suzan. Het heeft de groep veel gebracht en dat ondervinden we nog steeds!”

Door de goede sport en voedings-trajecten en de uitstekende begeleiding van Suzanne kun jij een sterkere en strakker lichaam bereiken. Ook krijg je een betere mindset met zelfverzekerdheid, positiviteit en jij voelt je gelukkiger! Alles is mogelijk als je maar durft! Begin gewoon, niet twijfelen en jij wordt ook Supersterk!

Alleen maar positief, leuke ervaringen met andere gelijkgestemden, geleerd om door te zetten en achter het doel aan te gaan. Plezier in sporten en balans gevonden. Heel dankbaar lieve Suus.

Scroll naar boven

Schrijf je hieronder in voor Supersterk

Te gek dat je je wilt aanmelden voor jouw Supersterk reis. Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen we snel contact met je op.

Let op: Supersterk valt onder Voedingsadvies Voigt en dit bedrijf staat geregistreerd bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Afhankelijk van jouw zorgverzekering kan je (een deel van) de investering in jezelf vergoed krijgen.

× Hoe kan ik je helpen?