Download hier mijn gratis eBook: Zó word ik Supersterk!

Ik wens jou Supersterke feestdagen

Ik wens jou Supersterke feestdagen!

Supersterke feestdagen

Jaaaaaa de feestdagen staan voor de deur.
Een tijd van gezelligheid, van samenzijn en van lekker eten.

Of tenminste, dat hoor en lees ik veel om me heen.

Ikzelf vind het een heftige en intense tijd, voel ik veel en vind ik veel verleidingen op het gebied van eten en alcohol. Waar ik vroeger in december terecht kwam in een orkaan van allerlei gevoelens waarin ik constant aanstond op de buitenwereld, weet ik inmiddels de oog van de orkaan te vinden. In het oog van de orkaan is rust, die oog van de orkaan ben ik zelf. Sinds ik Supersterk ben, weet ik veel beter in te tunen op mezelf, goed voor mezelf te zorgen en bewuste keuzes te maken waar ik me trots en mezelf Supersterk bij voel. Ik kan inmiddels met tevredenheid genieten van de feestdagen.. en dat gun ik jou ook.

In deze blog deel ik mijn tips, zodat je Supersterk kunt genieten van de feestdagen.

Tip 1: Voeding: Kies bewust

Tijdens de feestdagen is het verleidelijk om te veel te eten en te snoepen. Probeer echter bewust te genieten van de lekkernijen en kies voor wat jij het lekkerst vindt. Kies ook bewust je portie grootte. Vul je bord met kleurrijke groenten, met mager vlees of vis (als je dat eet) en kies voor gezonde bijgerechten. Sta jezelf toe om te genieten van een klein stukje dessert of kies voor fruit. Met bewuste keuzes kun je genieten van heerlijke maaltijden. Drink ook voldoende zuiver water en kies bewust wat je drinkt met alcohol en hoeveel.

Ter versterking van jouw immuunsysteem kun je kiezen extra Vitamine C en zink in te nemen. En ter ontspanning magnesium voor het slapen gaan.

Tip 2: Blijf Actief

Ondanks de drukte van de feestdagen is het belangrijk om regelmatig te blijven bewegen. Plan bewust tijd in voor je sportactiviteiten. Een voordeel, het is tijdens deze dagen vaak lekker rustig in de sportschool. Door je spieren te gebruiken kun je je stress verminderen en je energieniveau op peil houden.

Wandelen
Maak tijdens de feestdagen gebruik van de gelegenheid om te genieten van wandelingen in de natuur. Frisse lucht en beweging in de buitenlucht kunnen ruimte geven in je hoofd en stress verminderen.

Tip 3: Houd je mindset sterk

Tijdens de feestdagen is het belangrijk om aandacht te besteden aan je mentale welzijn. Zoek momenten van rust en ontspanning om je batterijen op te laden en om in te tunen op jezelf. Focus je op positieve gedachten en gevoelens.

Start je dagen met ME-time

Sta op tijd op, pak in je ochtend jouw ME-time. Begin met een meditatie, met wat fijne muziek en/of wat rustige rek- en stretchoefeningen en/of ademhalingsoefeningen. Lees iets dat je inspirerend vindt en start je dag met een intentie over hoe je je die dag wilt voelen. Drink rustig een kopje thee. Vind je eigen ritueel, tune in de ochtend al meteen in op jezelf.

Yin Yoga

Voor mij is Yin Yoga DE manier om met name in de decembermaand rustig te blijven en aan te blijven staan op mezelf. Met liefde geef ik de aankomende dagen veel Yin Yoga lessen in Fitness Voigt in Tiel, voel je welkom om hierbij aanwezig te zijn. Inschrijven kan via de Fitness Voigt app of met een Whatsappje naar mij (0640158541).

Zaterdag 23 december om 10:00 uur
Zondag 24 december om 12:00 uur
Dinsdag 26 december om 10:00 uur (Kerst special)
Woensdag 27 december om 17:45 uur
Zaterdag 30 december om 10:00 uur
Zondag 31 december om 12:00 uur (Oud & Nieuw special)
Dinsdag 2 januari om 10:00 uur

Mocht je niet in de buurt van Tiel wonen.. probeer eens een les bij jou in de buurt. En op YouTube kun je ook veel mooie Yin Yoga lessen vinden.

Kortom, tijdens de feestdagen is het mogelijk om te genieten van heerlijk eten, actief te blijven en te werken aan een sterke mindset in zachtheid en verbinding met jezelf. Blijf bewust en zorg goed voor jezelf.

Ik wens jou Supersterke feestdagen

In wens je feestdagen vol in verbinding met jouw eigen kracht en met jouw innerlijk licht. Ik wens je tevredenheid en dankbaarheid voor alles wie je bent en wat je hebt. Ik wens je dat je rust vindt in het oog van de decemberorkaan. Ik wens je Supersterke feestdagen.

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?